Προϊόντα

Συνθετικά Κουφώματα KAPTAIN

Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας διαφέρουν. Έτσι προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με διαφορετικές προδιαγραφές, όλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

PVC Πόρτες Και Παράθυρα - Kaptain Kömmerling 76 MD

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο σύστημα ανοιγόμενου κουφώματος που χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα με:

  • Υψηλή απόδοση στη θερμομόνωση με συντελεστή θερμοπερατότητας U = 1.0 W/m²K
  • Τρία λάστιχα στεγάνωσης που προστατεύουν από τον άνεμο και την βροχή
  • Έξι θάλαμοι θερμομόνωσης βελτιώνοντας και την ακουστική μόνωση

Πόρτες από PVC - Κύριες Είσοδοι Ασφαλείας / Κεντρικές Είσοδοι

Η ασφάλεια, η αισθητική και η ανθεκτικότητα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις Πόρτες Ασφαλείας που διαθέτουμε. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά κλασικά ή μοντέρνα σχέδια μας με την μέγιστη αντοχή στη διάβρωση.

Βοηθητικές Είσοδοι UPVC - Κουζινόπορτες

Οι Βοηθητικές Εισόδοι είναι διαθέσιμες σε πολλά σχέδια με διαφορετικές ποικιλίες τύπων υαλοπινάκων, περσίδες εντός των διπλών υαλοπινάκων, ιδανικές για καθημερινή χρήση.

Επάλληλα Παράθυρα και Μπαλκονόπορτες

Η σειρά Premiline, είναι η απλή εκδοχή συρόμενου κουφώματος, όταν υπάρχει δέσμευση εσωτερικού χώρου. Ενδείκνυνται για πόρτες ή παράθυρα ενώ κλειδώνουν σε τουλάχιστον 4 σημεία γύρω από το πλαίσιο. Κατασκευάζονται με γαλβανισμένο χάλυβα σε κάσα και φύλλο. Εύκολα στη χρήση με υψηλής ποιότητας γερμανικά υλικά και βουρτσάκια στεγανοποίησης γύρω από τα συρόμενα φύλλα. Κατασκευασμένα για να διαρκέσουν πολλά χρόνια.

Συρόμενες ανακλινόμενες πόρτες (VW)

Οι συρόμενες ανακλινόμενες πόρτες κατασκευάζονται από τα προφίλ των συστημάτων Kaptain και αποτελούν ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τις δοκιμασμένες πόρτες βαρέως τύπου λόγω του ελάχιστου βάρους κατασκευής και του λεπτού προφίλ για μικρότερα συρόμενα στοιχεία.

Ανασυρόμενο - Βαρέως τύπου

Η PremiDoor της Kömmerling είναι ένα πραγματικό πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά: Τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, και φυσικά, σταθερότητα και στεγανότητα και τέλεια λειτουργικότητα.
Παραλλαγές της σειράς και ασυνήθιστες διαστάσεις με φύλλα έως και 3.0μ πλάτος και 2.5μ ύψος προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.

Φυσούνες

Οι πτυσσόμενες/συρόμενες φυσούνες κατασκευάζονται από τα προφίλ του συστήματος Koemmerling 76MD.
Μοντέρνα εξαρτήματα φροντίζουν για έναν άνετο χειρισμό. Με το ειδικό μηχανισμό κίνησης των φύλλων επιτυγχάνεται, αντίθετα με τις γνωστές κατασκευές, η απελευθέρωση σχεδόν ολόκληρης της επιφάνειας ανοίγματος.

Εξωτερικά Παντζούρια

Τα παντζούρια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σε δυνατότητες τοποθέτησης: Ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο σπίτι, ως προστασία από περίεργα βλέμματα, ως προστασία από τον ήλιο και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου. Τα πρωτοποριακά παντζούρια SOL-Design, μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε αρχιτεκτονική, χάρη στην ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

External shutter
Rolls from upvc [RolaPlus]

Ρολά Ασφαλείας

Τα ρολά Kaptain κατασκευάζονται μόνο από πρώτης ποιότητας μη ανακυκλωμένα υλικά γερμανικής προέλευσης του οίκου Kömmerling με φυλλαράκι αλουμινίου πολυουρεθάνης ή διέλασης αλουμινίου και την δυνατότητα επιπρόσθετης μόνωσης για απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας παρέχοντας πιστοποιημένες τιμές θερμοδιαπερατότητας Ur μόλις 0,75 W/m²K.

Σίτες Οριζόντιας Κίνησης

 

Vertical fly screens

Σίτες Κάθετης Κίνησης

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Η κάθετη σήτα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα λόγω του ενισχυμένου άξονα (με πολλαπλές νευρώσεις) περιτυλίγματος πανιού.

Quotation just got easier than ever

Discover our window offers and make the best deal